Επίσκεψη αποστράτων αστυνομικών & ΙΡΑ Ξάνθης και αστυνομικών από τη Σερβία

Εξήντα αστυνομικοί με τις συζύγους τους από την Ξάνθη πραγματοποίησαν τουριστική επίσκεψη στο νομό μας και επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Μουσείο μας, όπου ξεναγήθηκαν και θαύμασαν τα ποικίλης αξίας και μνήμης ιστορικά μουσειακά εκθέματα, που έχουν σχέση με την Ελληνική Χωροφυλακή και την Αστυνομία Πόλεων.

Αντηλλάγησαν αναμνηστικά μεταξύ του εκπροσώπου της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Ξάνθης και της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών με τον κ. Δημήτριο Καλλιαντζή, ως και του προέδρου της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Γεωργίου Ζαρχανή. Οι επισκέπτες φίλοι μας έφυγαν  από την Καρδίτσας με τις καλύτερες των εντυπώσεων και όπως οι ίδιοι δήλωσαν έμειναν κατάπληκτοι από τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και ιδιαίτερα τη Λίμνη Πλαστήρα.

Λίγες μέρες νωρίτερα επισκέφθηκαν επίσης το Μουσείο μας και οι αντιπρόσωποι του Σερβικού εθνικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, κατά τη μετάβαση τους στην Κόρινθο προκειμένου να παρευρεθούν στο 33ο πανελλήνιο συνέδριο της ΙΡΑ. Τους Σέρβους αστυνομικούς, οι οποίοι δώρισαν στο Μουσείο μας ένα πηλίκιο και διακριτικά της Σερβικής Αστυνομίας συνόδευε αντιπροσωπεία της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Καρδίτσας, η οποία και τους φιλοξένησε στην πόλη μας.