Νέοι επισκέπτες – Αστυνομικοί από τη Φλώρινα και την Αλεξανδρούπολη

Πρόσφατα και μετά από την καταστροφική πλημμύρα που αποδόμησε τον οικονομικό και παραγωγικό ιστό της πόλης της Καρδίτσας και της ευρύτερης περιοχής, Αστυνομικοί-μέλη των Δ.Σ. των Τοπικών Διοικήσεων της Φλώρινας και της Αλεξανδρούπολης της I.P.A. (Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών) επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας.

            Τους φίλους συναδέλφους μας συνόδευαν ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Καρδίτσας κ. Γεώργιος Ζαρχανής και ο Γενικός Γραμματέας κ. Νικόλαος Γούσιας.

            Στο Μουσείο μας ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τη διαρκή και σημαντική προσφορά αυτού στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας και γενικότερα στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης τόσο στους νέους Αστυνομικούς όσο και στους ενδιαφερόμενους, που επιθυμούν να ερευνήσουν και να γνωρίσουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Μουσείου μας.

            Στους επισκέπτες μας προσφέρθηκε από τον κ. Δημήτριο Καλλιαντζή ο θυρεός του Μουσείου ως ελάχιστο αντίδωρο μνήμης, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στους Αστυνομικούς από τη Φλώρινα για την προσφορά μίας θερινής στολής της Ισραηλινής Αστυνομίας.