Τιμητική βράβευση για τον κ. Δημήτρη Καλλιαντζή

Ιδιαίτερη τιμητική για τον ίδιο και δείγμα της αναγνώρισης που υπάρχει πανελληνίως για το πρόσωπο και το έργο του ήταν η βράβευση που έκανε πρόσφατα η τ.δ. Τρικάλων ΙΡΑ στον ιδρυτή και υπεύθυνο για λειτουργία του Μουσείου μας, κ. Δημήτριο Καλλιαντζή.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της 12ης φιλικής συνάντησης των τοπικών διοικήσεων ΙΡΑ, που έγινε από 2-4 Δεκεμβρίου στα γειτονικά Τρίκαλα. Ο κ. Καλλιαντζής βραβεύτηκε ως εκ των ιδρυτών και πρώτος πρόεδρος της τ.δ. Τρικάλων και είχε την ευκαιρία στην ευχαριστήρια ομιλία του να θυμηθεί τις στιγμές εκείνες, όταν μαζί με τους συνεργάτες του και λειτουργώντας πρωτοποριακά και αντισυμβατικά για την εποχή και τα τότε δεδομένα, προχώρησαν στην ίδρυση της τοπικής διοίκησης Τρικάλων.

Ταυτόχρονα, ενημέρωσε το κοινό για τη λειτουργία του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας, συγκεντρώνοντας πολύ θερμά σχόλια και υποσχέσεις για αποστολή μουσειακού και αρχειακού αστυνομικού υλικού από όλη την επικράτεια. Τέλος, ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες για τη μεγάλη τιμή της βράβευσης και κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να επισκεφθούν το Μουσείο.

kaliat1

 

20161203_215314

 

20161203_215207

 

20161203_215200