Επίσκεψη του Dr. Ljubisa Zdravkovic Διοικητή της ένστολης αστυνομίας της πόλης Nis Σερβίας

Ο Dr. LjubisZdravkovic’, Διοικητής της ένστολης αστυνομίας της πόλης Nis Σερβίας επισκέφτηκε το Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας στα πλαίσια ολιγοήμερων διακοπών του στην Ελλάδα συνοδευόμενος από την σύζυγο  και την κόρη του. 

Ο Dr. LjubisZdravkovic’ από την πρώτη στιγμή που έμαθε  για την ύπαρξη  του Αστυνομικού Μουσείο στην Καρδίτσα, εξέφρασε την επιθυμία του να  το επισκεφτεί. Στο Μουσείο τους υποδέχθηκε εγκάρδια ο ιδρυτής κ. Δημήτριος Καλλιαντζής, μαζί με τον Γραμματέα της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Γούσια Νικόλαο και τον β’ Ταμία κ. Μαυρόπουλο Βασίλη .

Ο Dr. LjubisZdravkovic’ ξεναγήθηκε στις αίθουσες του Μουσείου και μέσα από τα εκθέματα, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει ένα μέρος της Ιστορίας των Σωμάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

Αναφορά έγινε στο γεγονός ότι το Μουσείο Καρδίτσας είναι το μοναδικό μουσείο στην Ελλάδα με εκθέματα της Ιστορίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο ιδρυτής του Μουσείου κ. Δημήτριος Καλλιαντζής του προσέφερε διάφορα αναμνηστικά και πλούσιο τουριστικό υλικό της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας ενώ ο Dr. LjubisZdravkovic δήλωσε ενθουσιασμένος από τον  χώρο και τα μοναδικά εκθέματα.

Παρόν κατά την επίσκεψη ήταν και ο Φιλόλογος – Συγγραφέας και μέλος της επιτροπής του  Μουσείου κος Νικόλαος Βλάχος.